För mig handlar det inte bara om att leverera snygg design, det handlar om att skapa en upplevelse av ditt företag som attraherar nya kunder

VÄLKOMMEN!

Jag tänker att allt börjar med människan -tekniken är ett stöd som ska finnas där för oss till det vi behöver

Jag heter Linda Åkerlund och min expertis är upplevelsedesign. Jag hjälper ditt företag skapa träffsäkra kundupplevelser. En av mina starkaste drivkrafter sedan barnsben är att utforska omgivningar och idéer samt att skapa helhet av delar.

Som liten var Ronja Rövardotter min stora förebild när jag var på upptäcktsfärd i skogen. Jag älskade friheten, möjligheterna att kunna akta mig för det som var farligt, men också lugnet. Ronja var också en väldigt empatisk person med stark övertygelse om vad som var rätt och fel. Jag tror att det var en av de saker jag tyckte mest om hos henne.

Det är även min egen empatiska förmåga som ger mig vägledning när jag i mitt arbete gör behovsgenomgångar och kartlägger kunders behov, känslor och utmaningar. Det är i grunden förståelse för målgruppens behov som skapar positiva upplevelser. 

Jag har under hela mitt yrkesliv arbetat med kombinationen människa och teknik i någon form. Som till exempel pedagogik och kärnkraftsteknik, dvs hur man lär ut tekniska detaljer på ett sätt som är lätt att förstå. Svaret är att man utgår från målgruppen. Jag har designat och producerat e-utbildningar sedan slutet av 90-talet.
Men det var när jag pluggade digital design 2015-2018 som jag kände att pusselbitarna föll på plats. Att utgå från användare och kunder för att skapa positiva upplevelser med stöd av digital teknik -det är min grej!

Mitt fokus ligger därför på hur jag kan hjälpa småföretag att växa online genom att arbeta strukturerat med kundupplevelser. Metoder som jag tillämpar är t ex enkäter, intervjuer, kundresa, empatikarta, prototyper och tester.

Hej! Här kan du söka efter en tjänst som passar dina behov

Empati möter teknik

Jag hjälper dig att utgå från dina målkunder -deras tankar, känslor, drömmar och situation.

Struktur och upplevelse går hand i hand

Med en digital strategi får du koll på varför, var, hur, när du ska synas online.

Sök efter en tjänst som passar dina behov

MIN KOMPETENS

Nedan har jag beskrivit mina huvudsakliga kompetensområden och system/verktyg jag har erfarenhet av. 

NÅGRA AV MINA KUNDER